Stagiair(e) Graphic Design

Solliciteer nu

Stagiair(e) Graphic Design

Full-time · Amsterdam

Over Summum

Je hebt ons gevonden! Hèt fashionmerk dat jouw persoonlijkheid weet door te vertalen in stijlvolle en trendy kleding. Bij Summum draait alles om jouw persoonlijkheid. Onze kleding is het podium voor jou waarop jij jouw stijl en karakter laat zien.

Als een Nederlands bedrijf combineren we al 25 jaar Hollandse nuchterheid en ondernemerschap met internationale allure en stijl. Altijd stijlvol, upbeat en met een onbetwiste kwaliteit en pasvorm. Bij Summum draait het om jouw uitstraling, dus laat de wereld zien wie je bent: vrouwelijk, tijdloos en altijd fashion-forward.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een getalenteerde stagiair(e) Graphic Design om ons marketingteam vanaf september 2024 te versterken! Heb je affiniteit met mode, design en fotoshoots en heb je een creatief oog voor detail? Droom je altijd over nieuwe ideeën, manieren om dingen te verbeteren en wil je veel leren?

Zo ziet jouw dag er uit

Bij Summum is geen dag hetzelfde. Als stagiair(e) Graphic Design werk je nauw samen met onze marketing- en PR-afdeling. De grafische studio bestaat uit drie professionele graphic designers, die je zullen begeleiden bij je stage en je helpen om je verder te ontwikkelen op de gebieden waarin jij wilt groeien.

Grafische projecten zijn bijvoorbeeld:

 • Brainstormen over concepten

 • Creëren van moodboards

 • Content voor sociale media en e-mails

 • Visuals voor op de website en onlinecampagnes voor Summum.

 • Verschillende geprinte media zoals, lookbooks, reclamebanners en POS-materialen voor in de winkels.

We zullen je stimuleren om vertrouwen te hebben in je ontwerpen, innovatieve en inspirerende ideeën te bedenken, en altijd onze merkidentiteit, de klantreis en het concept in gedachte te houden bij je werk.

Dit ben jij

 • Je hebt affiniteit met mode;

 • Je volgt een erkende mbo- of hbo-opleiding, zoals Nimeto (Media & Communicatie), Media College Amsterdam, Communication and Multimedia design Amsterdam, Creative Business (HVA), Artemis, AMFI of de kunstacademie;

 • Je hebt goede kennis van Photoshop, InDesign en Illustrator;

 • Je bent punctueel en betrouwbaar;

 • Je hebt een positieve instelling, een 'dat-gaat-me-lukken-mentaliteit' en een vrolijke en creatieve persoonlijkheid;

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

 • Je bent op zoek naar een stage vanaf september 2024;

 • Je bent voor minimaal 4 maanden beschikbaar voor minimaal 3 dagen per week.

Dit bieden wij jou

We bieden een afwisselende, leerzame en vooral leuke stage in een enthousiast team van professionals in de modebranche. Je werkplek is ruim en creatief. Je krijgt de kans om verantwoordelijkheid te nemen en hebt de vrijheid om innovatieve designs te creëren.

Bij Summum ben je niet 'de stagiair(e)', je hoort bij de familie. We werken hard maar houden ook van gezelligheid. De verschillende afdelingen hebben veel contact met elkaar. Het hoofdkantoor in Amsterdam ligt op tien minuten fietsen van Sloterdijk. We bieden je een gratis lunch, flexibele werktijden en een stagevergoeding.  

Summum is een Nederlands modelabel, gevestigd in Amsterdam. Het merk werd in 1998 opgericht en maakt sindsdien een indrukwekkende groei door. De identiteit van Summum is romantisch en toch stoer, liefdevol met een edgy finish. Altijd herkenbaar, vrouwelijk en uiteraard van Nederlandse bodem.

Onze website

Volg ons op Instagram