Stagiair(e) Visual Merchandiser

Solliciteer nu

Stagiair(e) Visual Merchandiser

Internship · In de winkels

Over Summum

Je hebt ons gevonden! Hèt fashionmerk dat jouw persoonlijkheid weet door te vertalen in stijlvolle en trendy kleding. Bij Summum draait alles om jouw persoonlijkheid. Onze kleding is het podium voor jou waarop jij jouw stijl en karakter laat zien.

Als een Nederlands bedrijf combineren we al 25 jaar Hollandse nuchterheid en ondernemerschap met internationale allure en stijl. Altijd stijlvol, upbeat en met een onbetwiste kwaliteit en pasvorm. Bij Summum draait het om jouw uitstraling, dus laat de wereld zien wie je bent: vrouwelijk, tijdloos en altijd fashion-forward.

Functieomschrijving

Voor onze brandstores zoeken wij een enthousiaste Visual Merchandiser Stagiaire voor 8 uur per week.

Als Visual Merchandiser stagiaire bij Summum Woman maak je verleidelijke etalages en weet je wat het is om een inspirerende winkelbeleving neer te zetten om verkoop te stimuleren. Dit doe je in nauwe samenwerking met onze huidige Visual Merchandiser. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de algehele winkelpresentatie. Met de storemanager en het winkelteam maken jullie commerciële keuzes om het beste winkelresultaat neer te zetten.

De Visual Merchandiser die wij zoeken heeft uiteraard een groot gevoel voor trends, oog voor detail en is initiatiefrijk: een creatieve geest met een commerciële inslag. Daarnaast vind je het leuk om elke dag in een andere stad te zijn, en je kennis en passie voor fashion te delen met je collega’s.

Dit ben jij

  • Creatief en op de hoogte van de laatste fashiontrends;

  • Je inspireert klanten d.m.v. styling, etalages en winkelpresentatie;

  • Je hebt ruimtelijk inzicht;

  • Je bent communicatief- en sociaalvaardig;

  • Je hebt affiniteit met mode;

  • Je volgt een erkende mbo- of hbo-opleiding, zoals Nimeto (Media & Communicatie), Media College Amsterdam, Communication and Multimedia design Amsterdam, Creative Business (HVA), Artemis, AMFI of de kunstacademie;

  • Je hebt een positieve instelling, een 'dat-gaat-me-lukken-mentaliteit' en een vrolijke en creatieve persoonlijkheid;

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

  • Je bent op zoek naar een stage vanaf september 2024;

  • Je bent voor minimaal 6 maanden beschikbaar voor minimaal 8 uur per week.

Dit bieden wij jou

We bieden een afwisselende, leerzame en vooral leuke stage in een enthousiast team van professionals in de modebranche. Je werkplek is ruim en creatief. Je krijgt de kans om verantwoordelijkheid te nemen.

Bij Summum ben je niet 'de stagiair(e)', je hoort bij de familie. We werken hard maar houden ook van gezelligheid. De verschillende afdelingen hebben veel contact met elkaar.

Summum is een Nederlands modelabel, gevestigd in Amsterdam. Het merk werd in 1998 opgericht en maakt sindsdien een indrukwekkende groei door. De identiteit van Summum is romantisch en toch stoer, liefdevol met een edgy finish. Altijd herkenbaar, vrouwelijk en uiteraard van Nederlandse bodem.

Onze website

Volg ons op Instagram